A COVID-19 világjárvány minden üzleti vállalkozást nehéz helyzet elé állított, ugyanis a megszokott munkamódszerekkel szakítani kellett, de az üzlet nem állhatott le.

Bár társadalmi távolságtartásra van szükség, a kohézió fenttartása kulcsfontosságú. Az együttműködés még sohasem volt olyan fontos, mint manapság. Egy digitális platform biztosítja a zökkenőmentes folyamatot és segít enyhíteni egy ilyen példa nélküli és kivételes helyzet hatását

A Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE platformja garantálja, hogy az igazság forrásaként megtaláljuk a felhőben tárolt információinkat a világ bármely pontjáról. A csapat mindegyik tagjának biztosított, hogy otthonról, együttműködve, hatékonyan dolgozzon a projekteken, a saját egészsége és az adatok maximális védelme mellett.

Különböző országok és iparágak számos ügyfelétől hallottuk, hogy miként használják a 3DEXPERIENCE platform felhő szolgáltatását, hogy zökkenőmentesen dolgozzanak otthonukból a COVID-19 alatt. Megkértük őket, hogy osszák meg tapasztalataikat és gondolataikat üzleti vállalkozásukról ebben a nehéz időszakban.

Látogasson el ide, hogy meghallgathassa a Dassault Systèmes ügyfeleit, hogyan kellett nekik a globális világjárvány idején folytatni a munkát.