FILOZÓFIA

Egy jó képzés elindítja a résztvevőket a tudás felé vezető úton, mert hisszük, hogy alapos tudásra csak kitartó munkával és gyakorlattal lehet szert tenni.

A képzéseinket nagy szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóink tartják, akik a naprakész szakmai ismereteket könnyen tanulható és élvezetes módon adják át. Tanfolyamaink alapját a szoftver fejlesztője által kidolgozott tananyag és tematika adja és emellett nagy hangsúlyt kap az elhangzottak gyakorlati elmélyítése, felkészítve a résztvevőket a mindennapi munkájuk során jelentkező feladatokra.

Oktatási portfoliónkat az említett alapelvek figyelembevétele mellett állítottuk össze, garantálva a magas színvonalú tudás elsajátítását.

Partnereink igényeire szabva

  • Cégünk a Dassault Systèmes Hivatalos Oktatási Partnere-ként (Education Partners) a szoftver fejlesztője által kidolgozott oktatási metódust alapul véve készíti fel a résztvevőket a mindennapi feladataik elvégzésére. A jelenlevők így első kézből ismerhetik meg a legmodernebb fejlesztési eszközöket, és a legrövidebb időn belül sajátíthatják el azok használatát.
  • Napjainkban népszerű és költséghatékony online oktatási tematikánk minden területen biztosítja a magabiztos tudás elsajátítását. A képzés rugalmassága felülmúlhatatlan. Igény szerint a feldolgozás során oktatóink támogatják a résztvevőket megválaszolatlan kérdéseik megválaszolásában.
  • Személyes tanfolyamainkon szakképzett, a gyártó által minősített oktatóink segítségével lehetőség nyílik az általános ismeretek mellett a speciális területek által megkövetelt tudás, programismeret elsajátítására.
  • Minden igényt kielégítő, rugalmas oktatási palettát ajánlunk, ahol mindenki megtalálja saját maga számára a legmegfelelőbb csomagot és személyre szabott képzést.

A közreműködők értékelése, az önértékelés, és a folyamatos javításra való törekvésünk garantálja szolgáltatásaink magas minőségét.

MEGTEKINTEM A KÉPZÉSI KATALÓGUST

CATIA V5 oktatások

3DEXPERIENCE oktatás


Szimulációs oktatások


FÓKUSZ képzések

Referenciák


„Kollégáink évek óta a CAD-Terv Kft. különböző CATIA képzésein vesznek részt. Lehetőségünk volt mind az oktatási portfólióból választani, mind pedig külön, nekünk szervezett, specifikus tanfolyamon részt venni. Az időpontok is rugalmasan igazodtak a mi igényeinkhez. Mivel a feladataink nagy része gyakorlati jellegű ezért szerintem mindenkinek sokat segített, hogy egy-egy feladatot együtt, szinkronban az oktatóval csináltunk meg. Ezen kívül az oktatási anyag megfelelően részletezett, lépésről-lépésre vezet, így a napi munkavégzéshez is remekül használható. Véleményem szerint mindig nagyon színvonalas képzésben volt részünk és elégedettek vagyunk minden oktatóval mind emberileg, mind szakmailag.”

Tóth János,
Bosal Hungary Kft.


„Mivel minden nap használom a Catiát, ezért az ott szerzett tudást is minden nap hasznosítom. Tetszett, hogy az oktató tippeket, trükköket is bemutatott, amivel a modellezést gyorsabbá és hatékonyabbá sikerült tenni. Az oktatás jó hangulatban telt, minden kérdésre készségesen válaszoltak. Egy szoftveres tréningnek szerintem így kell kinéznie.”

Balázs Lajos Zoltán,
GRUNDFOS Manufacturing Ltd.


„Köszönöm a CAD-Tervnek, hogy az oktatás során az alapoktól logikusan felépítve használható tudást kaptam. A test- és felületmodellező modulok átfogó ismeretével fejeztem be a tanfolyamot. Különösen jól esik visszagondolni, hogy az első órán még egy vonalat húzni sem tudtam, a tanfolyam végén már bonyolult felületek készítése sem volt akadály.”

Kovács András,
Csaba Metál Zrt.

KEPZESI KATALOGUS

CERTIFICATE