3DEXPERIENCE® CATIA

A világ vezető terméktervezési szolgáltatását nyújtó alkalmazása

Számos iparág vezető szervezetei használják azoknak a termékeknek a fejlesztésére és tervezésére, amiket minden nap használunk és látunk.

Az ipari megoldások tapasztalatainak középpontjában a formatervezői, általános mérnöki, rendszermérnöki és építőipari alkalmazások állnak, hogy az adott iparági igényeket minél jobban ki tudja szolgálni. Ez forradalmasítja azt a módszert, ahogyan a szervezetek új termékeket terveznek, fejlesztenek és valósítanak meg, versenyképességet biztosítva az innovatív vevői tapasztalatok révén.

POWER BY’

A 3DEXPERIENCE® Platformon működő CATIA

Közösségi tervezési környezet, amely egyetlen igazságforrásból épül fel. Ez olyan erőteljes alkalmazásokkal érhető el, amelyek üzleti intelligenciát, valós idejű párhuzamos tervezést és együttműködést folytatnak az összes érdekelt féllel, beleértve a mobil munkavállalókat is.

Ösztönös 3DEXPERIENCE®, tapasztalt és kezdő felhasználók számára egyaránt, világszínvonalú 3D modellezési és szimulációs képességekkel, amelyek minden felhasználó hatékonyságát optimalizálják.

Befogadó termékfejlesztési platform, amely könnyen integrálható a meglévő folyamatokhoz és eszközökhöz. Ez lehetővé teszi több tudományág számára, hogy erőteljes és integrált speciális alkalmazásokon keresztül ösztönözzék a termékfejlesztési folyamatot, annak minden szakaszában.

A CATIA egyedülálló képességekkel bír nemcsak a 3D modellezés, hanem a valósághű viselkedések megfigyelésének a területén is

A CATIA tervezési, mérnöki, rendszermérnöki és építőipari alkalmazásai a Dassault Systèmes ipari megoldási tapasztalatainak középpontjában állnak, hogy az adott iparági igényeket kielégítsék. Ez forradalmasítja azt a módszert, ahogyan a szervezetek új termékeket terveznek, fejlesztenek és valósítanak meg, versenyképességet biztosítva az innovatív vevői tapasztalatok révén.

POWER’ BY TECHNOLÓGIA

Folyamat automatizálás a vállalati tudás védelméért

A fejlesztési folyamatunk automatizálásával a konstrukciós idő megtakarítása csak a jéghegy csúcsa! Jelentősen növelhető a minőség, csökkenthető az ellenőrzésre szánt idő. A vállalati tudást rögzítjük az intelligens modellekbe és az automatizmusokba, így az elégedett mérnökeink azzal foglalkozhatnak, amihez a legjobban értenek és a fejlesztésre koncentrálhatnak

CAD-Terv kulcsrakész megoldások