IPARÁGAK

cadterv_autoipar

Autóipar és szállítmányozás

Innovatív megoldások a jövő mobilitási megoldásaiért

Mobilitási szokásaink jelentős átalakuláson mennek keresztül. A hagyományos belső égésű erőforrások helyébe érkeznek az alternatív hajtási megoldások, ezen beül is az elektromos hajtás. A gyorsan és folyamatosan változó igények kielégítése új, innovatív megoldásokat kíván a terület minden szereplőjétől.

Tovább

Ipari eszközök és berendezések

Ipari eszközök és berendezések

Digitális gyártási megoldások – személyre szabott igényekre

Napjaink kihívása a gyártási kapacitások külső körülményektől független fenntarthatósága. Az automatizált gyártósoroknak a lehető legkisebb kieséssel kell képesnek lenni átállni egy másik termék gyártására. Nem megengedhető a több napi kísérletezés, ami felerősítette a „digital twin” technológia jelentőségét.

Tovább

orvosi eszköz- és műszergyártás

Orvosi eszköz- és műszergyártás

Megoldások a komplexitás kezelésére és a nem megfelelőség kockázatának csökkentésére

Az egyik legszebb és legkomplexebb kihívás az emberi szervezet folyamatainak megértése és szükség esetén a gyógyítás. A „digital twin” technológia révén az emberi szervezet működése is digitalizálható. Az orvosi műszerek fejlesztése még pontosabb és testreszabottabbá válik miközben csökken a nem megfelelőség kockázata.

Tovább

Űr-, légi- és hadiipar

Űr-, légi- és hadiipar

Megoldások megbízható, „first-time-right” eszközök fejlesztésére

Az éveken átnyúló fejlesztési folyamat végeredményeként az űrbe feljuttatott eszköznek éveken keresztül kell megbízhatóan működnie. Nincs második lehetőség, nincs mód „még egy kis” állításra, módosításra, elsőre kell működni mindennek, különben az egész misszió értelmét veszti.

Tovább

3dexperience_catia

High-Tech

Megoldások a felgyorsult innovatív elvárások és magasabb ügyfélélmény kielégítésére

Napjainkban az elektronikai eszközök piacán is komoly kihívást jelent, hogy évről évre szebb, „okosabb” eszközök kerüljenek kifejlesztésre. A felhasználók élmény került középpontba. Elegendő, ha nem egyértelmű a kezelhetőség, vagy nem működik megbízhatóan a termékünk, a fogyasztók azonnal váltanak.

Tovább

cadterv_iparagak_fogyasztasi_cikkek

Fogyasztási cikkek

Forradalmi megoldások az elégedett fogyasztói élményért

A fogyasztói élményért vívott harc során alapkövetelmény, hogy jól néz ki egy termék és megbízhatóan működik. A fogyasztók jelentős része online vásárol és számos esetben az első fizikai kapcsolat akkor történik a termékkel miután a futár leszállította azt. Éppen ezért a sikerhez vezető úton jelentős szerepet kapott a virtuális megjelenés.

Tovább

Energetikai és közüzemi szektor

Energetikai és közüzemi szektor

3DEXPERIENCE a megfizethető és fenntartható fejlődésért

Megoldásaink lehetővé teszik a szektor számára, hogy hatékonyan kihasználják az egységes platform előnyeit a tervezés, a folyamat szimulációk, a folyamattervezés, gyártástámogatás, terméktámogatás és egyéb szolgáltatások területén.

Tovább

IPARÁGAK

Érdeklődöm a megoldások iránt