Fogyasztási cikkek

A fogyasztási igények kiszolgálása a legnagyobb piaci potenciál, legyen szó háztartási gépről, eszközökről vagy akár játékokról.

A termékfejlesztés alapvető célja a piaci kínálatnál versenyképesebb ár-érték arányú, illetve egyedi értékkel rendelkező termék létrehozása. Termékfejlesztőként egy termék sikereségét illetően óriási a felelősségünk. Ezen a területen különösen szükség van rugalmasságunkra és kreativitásunkra.

KAPCSOLAT

3D valósághű szimuláció a fogyasztási cikkek fejlesztésben

Ezerféle terméket gyárt az ipar, amelyektől egyre többet várunk. Legyen kisebb súlyú, erősebb, kezelhetőbb, illeszkedőbb, időállóbb… amit a gyártók folyamatos fejlesztéssel tudnak csak teljesíteni. Ehhez a legkülönbözőbb műszaki kérdések válaszait kell együtt keresni. A különböző vetületek a hagyományos fejlesztési módoknál nem mindig találkoznak pontosan és időben, a tesztelés időigénye a piacrajutástól és a profit termeléstől veszi el az időt. A „valósághű szimuláció vizsgálatai” ezt megoldják.

SIMULIA

Mérnöki szolgáltatások

Közel 20 éve működünk együtt a legnagyobb magyarországi autógyárakkal gépészeti tervezés, gyártástervezés, berendezéstervezés, készüléktervezés, üzemlogisztikai eszköztervezés területén.

KAPCSOLAT