High-Tech

A high-tech ipar termékfejlesztés középpontjában az „intelligens” elektronikai berendezések állnak. A gyártók előtt számos kihívás áll a változó piaci igények gyors lekezelése, a tömegtermelés volumene és a termékek növekvő bonyolultsága miatt. Mindeközben a cégeknek kezelniük kell a fejlesztés, gyártás és szervizglobális egységként történő kezelését figyelembe véve az egyre szigorúbb környezetvédelmi szabályozásokat. A versenyképesség megőrzéséhez elengedhetetlen a folyamatos, innovatív fejlesztés, az üzleti folyamatok rugalmas kezelése. A Dassault Systèmes által nyújtott megoldások segítenek a megfelelő kapcsolatok kezelésére a termék teljes életútja során, segítve az együttműködést a folyamatokban résztvevő partnerek között.

KAPCSOLAT

A Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE platformja olyan innovatív cégeket segít, mint a 3M, az AMD, a Sony Corporation, a Nikon, az IBM Microelectronics, az LG Electronics, a Siemens ICM, Lenovo, NXP , hogy növelje a működési rugalmasságot és az alkalmazkodóképességet, csökkentse a költségeteket és biztosítsa a megfelelő átfogó környezetet a partnerekkel való együttműködésben.

3D valósághű szimuláció a high-tech ágazatban

inkább. A piacvezető vagy legjobb ár-érték arányú termék fejlesztése igényli a gyors tesztelést, döntést az alternatívák között és a működés komplex vizsgálatát, amit valósághű szimulációval lehet megoldani. Kis és közepes méretű gyártóknál könnyen háttérbe szorul a szilárdságtani optimálás, az ejtés tesztek és további döntéssegítő vizsgálatok.

SIMULIA