Power’ BY technológia

Sose volt még ilyen könnyű és egyszerű a tervezés! Nem kell lemondania az eddig megszokott tervezőszoftvereiről, használja különböző CAD specifikus programjait a POWER’ BY technológia segítségével!

powerby
A fájl alapú adatkezelés helyett ismerje meg az adatbázis adta lehetőségeket, melynek segítségével gyorsíthatja és egyszerűsítheti a fejlesztési folyamatát. Tárolja a modelljeit és egyéb dokumentumait is egy helyen, és ossza meg a megfelelő személyekkel, vagy vállalatokkal. Ennek köszönhetően elérheti az igazság egyetlen forrását, adatduplikálás, konvertálás vagy egyéb módosítások nélkül. A Dassault Systèmes fejlesztőmérnökeinek köszönhetően a Power’BY technológia már nemcsak helyi szerverről érhető el, hanem a rugalmasság és egyszerűség elveit szem előtt tartva, felhő alapú szolgáltatásként is szerepel a lehetőségek között. A felhő alapú szolgáltatás során a Dassault Systèmes garantálja az adatok teljes védelmét, valamint a folyamatos adatelérést a hét bármely napján, a nap bármelyik pillanatában, a világ bármely pontjáról.
Elérheti az igazság egyetlen forrását, adatduplikálás, konvertálás vagy egyéb módosítások nélkül. A fájl alapú adatkezelés helyett ismerje meg az adatbázis adta lehetőségeket, melynek segítségével gyorsíthatja és egyszerűsítheti a fejlesztési folyamatát. Ismerje meg a 3DEXPERIENCE® adta lehetőségeket, melynek hála, a modelljeit és egyéb dokumentumait is egy helyen tárolhatja és oszthatja meg a megfelelő személyekkel, vagy vállalatokkal.
Nem kell lemondani az eddig megszokott tervezőszoftver használatáról, tömörítés és egyéb konvertálás nélkül kezelheti NX adatait A Power’ BY technológiának köszönhetően a hangsúlyt az eddigi bonyolult és körülményes adatkonvertálásról és nehéz együttműködésről a hatékony adatkezelésre és magától értetődő kooperációra helyezheti az ügyfél, hiszen emiatt, az NX és a CATIA adatok mostantól egymást segítve tudják a fejlesztés folyamatát nagy mértékben elősegíteni. A natív adatkezelésnek hála megőrizhetjük az egyetlen igazságot, ami a fejlesztés és tervezés kulcsa a mai világban, ezzel lépéselőnyhöz tudunk jutni riválisainkkal szemben. Az adatok eddigi fájl alapú kezelése helyett ismerje meg az adatbázis alapú adatkezelés adta lehetőségeket.
Kezelje tömörítés és egyéb konvertálás nélkül a CREO Parametric saját adatait A hangsúlyt az eddigi bonyolult és körülményes adatkonvertálásról és nehéz együttműködésről a hatékony adatkezelésre és magától értetődő kooperációra helyezheti az ügyfél, hiszen emiatt a CREO Parametric és a CATIA adatok mostantól egymást segítve tudják a fejlesztés folyamatát nagy mértékben elősegíteni. A natív adatkezelésnek hála megőrizhetjük az egyetlen igazságot, ami a fejlesztés és tervezés kulcsa a mai világban, ezzel lépéselőnyhöz tudunk jutni riválisainkkal szemben.
A 3DEXPERIENCE® technológiának hála Ön képes tömörítés és egyéb konvertálás nélkül kezelni az Inventor saját adatait. Az eddigi fájl alapú kezelés helyett, ismerje meg az adatbázis alapú adatkezelés adta lehetőségeket! A Power’ BY technológiának köszönhetően a hangsúlyt az eddigi bonyolult és körülményes adatkonvertálásról és nehéz együttműködésről a hatékony adatkezelésre és magától értetődő kooperációra helyezheti az ügyfél, hiszen emiatt, az Inventor és a CATIA adatok mostantól egymást segítve tudják a fejlesztés folyamatát nagy mértékben elősegíteni. A natív adatkezelésnek hála megőrizhetjük az egyetlen igazságot, ami a fejlesztés és tervezés kulcsa a mai világban, ezzel lépéselőnyhöz tudunk jutni riválisainkkal szemben. Jelenleg helyi szerveren érhető el a szolgáltatás, de a Dassault Systèmes folyamatos mérnöki munkájának köszönhetően a felhő alapú szolgáltatás biztosítása is hamarosan elérhetővé válik.
A natív adatkezelésnek hála megőrizhetjük az egyetlen igazságot, ami a fejlesztés és tervezés kulcsa a mai világban, ezzel lépéselőnyhöz tudunk jutni riválisainkkal szemben. Az eddigi bonyolult és körülményes adatkonvertálásról és nehéz együttműködésről a hatékony adatkezelésre és magától értetődő kooperációra helyezheti az ügyfél, hiszen emiatt, az AutoCAD és a CATIA adatok mostantól egymást segítve tudják a fejlesztés folyamatát nagy mértékben elősegíteni. A Power’BY technológia már nemcsak helyi szerverről érhető el, hanem a rugalmasság és egyszerűség elveit szem előtt tartva, felhő alapú szolgáltatásként is szerepel a lehetőségek között. A felhő alapú szolgáltatás során a Dassault Systèmes garantálja az adatok teljes védelmét, valamint a folyamatos adatelérést a hét bármely napján, a nap bármelyik pillanatában, a világ bármel

HASZNÁLJA KI A DIGITÁLIS FOLYTONOSSÁGOT TERMÉKFEJLESZTÉSE SORÁN

együttműködést segítő megoldások, melyek lehetőséget nyújtanak a termékfejlesztés javítására

Új átjáró, ami lehetőséget ad a hagyományos CAD rendszerek bekapcsolására a 3DEXPERIENCE Platformba. Ezzel előre mozdul a termelékenység és az innováció.

Javítsa a mérnöki termelékenységet az együttműködést segítő megoldásokkal! Egy multidiszciplináris környezet, ami számos lehetőséget biztosít a termékfejlesztés javítására.

Elektromos rendszerek fejlesztése meglévő CAD rendszerek strukturális elemeinek a felhasználásával

Automatikus, optimalizált alkatrészgenerálás a funkcionalitás figyelembevételével

Együttműködés a csapatok között a magával ragadó virtuális valóságban

Valós idejű adatmegosztás a mérnökség és a vállalat többi szervezete között

EGYSZERŰSÍTSE MUNKÁJÁT

Optimalizálás

Csatlakozzon egy jobb felhasználói élményért! Optimalizálja a napi feladatait, miközben javítja a termelékenységet, ezzel több idő marad az innovációra

Icon > PLM Collaboration Services > Product Structure > Dassault Systèmes®

Definiálja a termékstruktúrát bármikor, bármilyen eszközről, a világ bármely pontjáról a webes eszközök segítségével

Icon > 3DEXPERIENCE® PLM Collaboration Services > CATIA V5 Design > Dassault Systèmes®

Tervezzen a saját CAD rendszerében, miközben adatait a 3DEXPERIENCE Platformon kezeli és módosítja

Icon > PLM Collaboration Services > One Click Access From the 3DEXPERIENCE Platform > Dassault Systèmes®

Határozza meg a tervezés környezetét és nyissa meg a modelljeit a saját CAD rendszerében egy kattintással

Icon > PLM Collaboration Services > CAD Design > Dassault Systèmes®

Gazdagítsa a CAD adatait a teljes termékdefinícióval

MŰKÖDJÖN EGYÜTT HATÉKONYABBAN A GLOBÁLIS CSOPORTOKKAL AZ INNOVÁCIÓ ÉRDEKÉBEN

hatékony együttműködés az innováció érdekében

Csatlakozás bármilyen eszközről, bárhonnan, könnyen és gyorsan. Zökkenőmentes és biztonságos a felhőben történő együttműködés akár az irodában, akár a világ bármely pontján

Icon > PLM Collaboration Services > 3D Digital Mock-up > Dassault Systèmes®

Ossza meg minden érdekelt féllel a tervezési alapjait a digitális 3D modellek segítségével a web-alapú alkalmazásokon keresztül

Icon > PLM Collaboration Services > Collaborative Teams > Dassault Systèmes®

Hozzáférés a naprakész, legfrissebb információkhoz és azok áttekintése

FEJLESSZE TERMÉKEIT VALÓS IDŐBEN

termékfejlesztés valós időben

A teljes folyamat irányítása. Biztosítsa a megfelelő irányítást a termékek teljes életciklus-kezelésével, a program és projektmanagement és változáskezelő folyamatokkal.

ÉRJEN EL NAGY TELJESÍTMÉNYT EGY BIZTONSÁGOS KÖRNYEZETBEN

teljesítmény és biztonság

A felhő alapú 3DEXPERIENCE Platform biztonságos, nagy teljesítményű Java mentes felület. Android és iOS alkalmazások segítségével könnyű hozzáférést biztosít a 3D adatokhoz mobil eszközökön keresztül bármikor és bárhonnan

KAPCSOLAT

POWER’BY demonstrációs sorozat

POWER’ BY demonstrációs sorozat


Ismerje meg a POWER’ BY valódi erejét, és felejtse el a felesleges adatkonvertálást és az információk nehézkes átadását!

1.
2.
3.