DELMIA

Gyártsa termékeit digitalizálva bárhol, bármikor, a DELMIA segítségével!

A 3DEXPERIENCE® DELMIA segíti a vállalatokat az együttműködésben, modellezésben, optimalizálásban és a gyártásban – mely során az egyik alappillér a virtuális és a valós világ közötti kapcsolat. Az optimális működés érdekében szükséges a folyamatok lehető legjobb összehangolása – mind vállalton belül, mind pedig a partnerek között.

DELMIA Robotics

A DELMIA® MEGOLDÁSAI KITERJEDNEK AZ IPARI TERVEZÉS, A GYÁRTÁS ÉS ÜZEMELTETÉS, VALAMINT AZ ÜTEMEZÉS ÉS OPTIMALIZÁLÁS MINDEN ASPEKTUSÁRA

Az optimális működés érdekében szükséges a folyamatok lehető legjobb összehangolása – mind vállalton belül, mind pedig a partnerek között. A DELMIA megoldást nyújt a modellezés és a szimuláció segítségével a valós világ folyamatinak kiaknázására, így nyújtva teljes körű megoldást a felhasználóknak: elindulva a beszállítóktól, egészen a megrendelőkig!

A gyártással foglalkozó vállalatok olyan alapvető változásokkal szembesülnek a globális piacon, amelyek nyomást gyakorolnak, hogy a folyamataikat állandóan fejlesszék. Egy gyártó cég nem engedheti meg magának, hogy ne fejlesszen, hiszen így hátrányba kerülhet a versenypiacon. Napjaink digitalizált világában a partnerek és ügyfelek nagyra értékelik, ha a feléjük biztosított termék vagy szolgáltatás intelligens, digitális módszereken alapul – mellyel az egyedi igényeiknek megfelelően adhatunk választ az igényeikre.

A váltás megköveteli a gyártóktól, hogy költséghatékonyak, rugalmasak, mozgékonyak legyenek, gyors reakció-képességgel rendelkezzenek a piacon, és valós időben vizsgálhassák az egyes termékeket vagy folyamatokat.

A 3DEXPERIENCE® platformon alapuló átfogó megoldási portfólió lehetővé teszi, hogy a cégek meghatározzák, ellenőrizzék és optimalizálják gyártási és ellátási láncaik működését – mindezt a virtuális környezetben, a fizikai teszteket megelőzve. A gyártómérnökök hatékonyabban hajthatják végre a napi feladataikat, mindezt egy piacvezető megoldással, valamint megvalósíthatóvá válik a gyártás és üzemeltetés valós idejű ellenőrzése a megfelelő termelési teljesítmény és minőségi követelmények elérése érdekében.

A DELMIA® tervezési és optimalizálási megoldásai hozzásegítik a vállalatokat az optimalizált tervezés, fejlesztés, ütemezés és üzemeltetés lehetőségeihez – a termékektől és a gyártósori eszközöktől egészen a teljes gyártási és gyári folyamatokig!

A DELMIA® lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy megtervezzék, ellenőrizzék és optimalizálják gyártási- és ellátási-láncok üzemeltetésével kapcsolatos folyamataikat – akár több eseten és modellen keresztül, mindezt a virtuális térben.

A DELMIA TELJESKÖRŰ MEGOLDÁSAIVAL HATÉKONYAN TÁMOGATJA

A GYÁRTÁSSAL FOGLALKOZÓ VÁLLALATOKAT:

Kollaboráció

 • Lean menedzsment

Ipari folyamatok tervezése

 • Berendezések tervezése, virtuális építése és szimulációja
 • NC programozás és szimuláció
 • Gyártási folyamatok tervezése

Additív gyártástechnológiák – 3D nyomtatás

Ipari robotok programozása és szimulációja

Tervezés és optimalizálás

 • Disztribúció erőforrás-tervezés
 • S&OP – kereslet- és ellátástervezés
 • Termelés-tervezés
 • Termelés-ütemezés

Gyártás és üzemeltetés

 • _Ellátás menedzsment
 • _Karbantartás tervezés
 • _Termelés tervezés
 • _Minőségügy
 • _Raktárkezelés