3dexperience_catia

SZIMULÁCIÓ

Innováció és hatékony termékfejlesztés

Tudjuk, hogyan tarthatja kézben terméke viselkedését, miközben biztosíthatja a magas minőséget. Csökkentheti a fejlesztés költségét és hamarabb vezetheti be termékét a piacra.

Tovább

digitalis_gyartastervezes

GYÁRTÁSTERVEZÉS

Gyártórendszerek fejlesztése, tervezése – Optimális gyártási folyamat

Ahhoz, hogy a fizikai rendszer beüzemelése és folyamatos működése a legnagyobb hatékonysággal történjen, a vállalatok már a virtuális térben elvégezhetik a különböző folyamatok és esetek szimulációját, validációját és dokumentálását – ezzel jelentős erőforrásokat takarítva meg.

Tovább

DELMIA_gyartastervezes

ROBOTPROGRAMOZÁS

Valós idejű kapcsolat – ipari robotok programozása

Megoldásunk valós idejű kapcsolatot teremt tervezőmérnökök és robotprogramozók között az ipari robotok szimulációja, analízise és programozása során – mellyel jelentős hatékonyságnövekedés érhető el a gyártóeszközök és robotizált folyamatok kidolgozásában!

Tovább

3DEXPERIENCE

Megoldások bárhol, bármikor, bármilyen eszközről

A 3DEXPERIENCE® platform használatával a folyamatok minden szereplője egy forrásból képes lesz minden információt elérni, legyen szó műszaki, vagy üzleti tartalomról.

Tovább

FOLYAMAT AUTOMATIZÁLÁS

Egyedi igények szerint

A mérnöki gyakorlat során a tervezőrendszerekkel kapcsolatban számos egyedi igény merül fel. Ezeknek a megoldásában nyújt partnereinknek teljes körű segítséget fejlesztői részlegünk, ahol a mérnöki szemléletet gyakorlott programozói tudás egészíti ki.

Tovább

cadterv_szoftver_kulcsrakesz_megoldasok

TERMÉKTÁMOGATÁS

Ha gyors segítségre van szüksége

Tapasztalatainkat felhasználva állunk megrendelőink rendelkezésére modellezési kérdésekben számítógépes tervezési rendszerek használatával, bevezetésével, testreszabásával, illetve 3D-s rendszerekre való áttéréssel kapcsolatban.

Vállaljuk a PLM megoldások, a CATIA tervezőrendszer és a SmarTeam / ENOVIA V6 termékadatkezelő rendszer teljes körű terméktámogatását, illetve az ideális munkakörnyezet kialakítását.

Tovább

Érdeklődöm a megoldások iránt