Teljeskörű CAD és PLM megoldások egy platformon bárhol, bármikor, bármilyen eszközről!

Fedezze fel a 3DEXPERIENCE® platformot a felhőben!

Integrálja üzleti tevékenysége minden aspektusát egyetlen, felhő alapú platformon az együttműködés fokozása, a végrehajtás javítása és az innováció felgyorsítása érdekében.

Érdekel a CLOUD megoldás

PRÓBAVERZIÓ igénylése

Iparági Megoldások

Irányítsa teljes termékfejlesztési folyamatát egy platformon! A tervezéstől a fejlesztésen át egészen a végleges változat kialakításáig nyomon követhet minden változtatást a termék életciklusa során – mindezt egyetlen platformon! Gyorsítsa fel az együttműködést és a termékfejlesztést egy teljesen összekapcsolt online környezetben, ahol egyetlen, közös termékdefiníció biztosítja, hogy csapata mindig naprakész információkkal dolgozhasson.
Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást a kreativitás, a felületi „kiválóság” és a termékélmény terén A platform lehetőséget nyújt a 3D-s vázlatok tervezésétől a … Discover the most powerful set of solutions for design creativity, surface excellence and product experience from 3D sketching, subdivision surface, direct and parametric modeling to generative design, sheetmetal and reverse engineering.
Nyerjen betekintést a minőség és a teljesítmény legfontosabb tényezőibe már a termékfejlesztési szakasz elején ! A CATIA 3D modellezési eszközei lehetővé teszik a termékfejlesztők számára, hogy digitális elemzéssel és szimulációval kombinálva létrehozzák és működési környezetében vizsgálják a termékek digitális prototipusait.
Értékelje anyagok és a termékek teljesítményét, megbízhatóságát és biztonságát a fizikai prototípusok gyártása előtt! Integrálja a szimulációs technológiákat mindennapi terméktervezési tevékenységébe és mérlegelje a… (structures, fluids, plastic injection molding, acoustics, and structural applications) Accelerate the process of evaluating the performance, reliability and safety of materials and products before committing to physical prototypes. Integrate simulation technologies, including structures, fluids, plastic injection molding, acoustics, and structural applications, into your daily product design activities.
Határozza meg, ellenőrizze és optimalizálja gyártási és ellátási láncai működését a virtuális térben! A DELMIA megoldást nyújt a modellezés és a szimuláció segítségével a valós világ folyamatinak kiaknázására, így nyújtva teljes körű megoldást a felhasználóknak: a beszállítóktól egészen a megrendelőkig! DELMIA on the cloud provides solutions to leverage the virtual world of modeling and simulation with the real world of operations. Discover a complete solution to value network stakeholders: from suppliers, to manufacturers, to logistics and transportation providers, to service operators and workforces.
A globális márkák a 3DEXCITE szolgáltatást és szoftvereket használják fel a termékmarketing-élmény létrehozására és a médiacsatornákon történő kommunikáció hatékonyságának növelésére (high-impact storytelling). A 3DEXCITE a termékinformációs modellt(PIM) alapul véve, hogy felszabadítsa a kreatív szabadságot, amely diverzifikált eszközöket eredményez a digitális, interaktív marketing és értékesítési tapasztalatok számára. Global brands leverage 3DEXCITE for services and software to create product marketing experiences and high-impact storytelling across all media channels. Whether the final use-case is immersive, personalized, or traditional marketing, 3DEXCITE leverages the product information model (PIM), to unleash creative freedom that results in diversified assets for digital, interactive marketing, and sales experiences.

Kapcsolat

MIBEN segíti a CLOUD az Ön vállalkozását?

KÖLTSÉGHATÉKONY

Optimalizálható költségek, nincs szükség biztonsági rendszer karbantartására

Biztonságos

BIZTONSÁGOS

Nincs adatvesztés, duplikáció

Elérhető

BÁRHONNAN ELÉRHETŐ

Bármilyen eszközről elérhető, nincs szükség telepítésre és IT támogatásra

CLOUD security whitepaper

Cím/ szöveg ide

A 3DEXPERIENCE® cloud megoldása …!

A videó rövid leírása

Érdekel a CLOUD megoldás

Próbaverzió igénylése

cloud demo
For Education

Limitless technology for creative minds!

cloud demo
INGYENES Demo verzió letöltése

szöveg ide

cloud demo
For Businesses

Discover the most complete suite of design engineering tools.