Termékek


Dassault Systèmes több évtizede foglalkozik szoftverfejlesztéssel, valamint ehhez kapcsolódóan az egyes iparágak üzleti folyamatainak elemzésével. Tapasztalataik és felhasználóik visszajelzései alapján olyan komplex megoldásokat fejlesztenek ki, melyekkel szignifikánsan hozzájárulnak ügyfeleik sikeréhez. Megoldásaikat világszerte több iparágban alkalmazzák.

A DS PLM megoldásaihoz teljes körű terméktámogatást nyújtunk. Az optimális programcsomag és hardver kiválasztása érdekében cégspecifikus problémák megoldásával, termékbemutatókkal támogatjuk ügyfeleinket.

catia
3DEXPERIENCE – CATIA

A CATIA a világ vezető terméktervezési szolgáltatását nyújtó alkalmazás. Egyedülálló képességekkel bír nemcsak a 3D modellezés, hanem a valósághű viselkedések megfigyelésének a területén is.

simulia
3DEXPERIENCE – SIMULIA

A SIMULIA szoftver család elemei széleskörű megoldásokat nyújtanak a mérnökök számára olyan területeken, mint pl. szilárdságtan, kifáradás, hő- és áramlástan, ejtés – törés, kompozitok, hegesztés

delmia
3DEXPERIENCE – DELMIA

A DELMIA megoldást nyújt a modellezés és a szimuláció segítségével a valós világ folyamatainak kiaknázására, így nyújtva teljes körű megoldást a felhasználóknak.

enovia
3DEXPERIENCE – ENOVIA

Az ENOVIA széles portfóliójának köszönhetően a műszaki és üzleti alkalmazások minden felhasználójának lehetővé teszi a sikeres együttműködést a teljes fejlesztési folyamat során.

CAD-Terv szoftverek

Büszkék vagyunk arra, hogy kulcsrakész kiegészítő megoldásainkkal több száz mérnök mindennapi munkáját segíthetjük.

A komplexebb igények, mint a bonyolult, felhasználói beavatkozást igénylő intelligens modellek felépítése vagy akár egy teljes folyamat automatizálása (pl. automatizált pneumatika tervezés) a konstrukciós idő megtakarításán túl a vállalati tudás megőrzésében is jelentkezik.

Bővebben…

cadterv_szoftver_folyamat_automatizalas

Partner termékek

Transcat: Q-checker
Hibaellenőrzés és fájlkonverzió

Az 1987-ben alapított TransCAT Kft. a Dassault Systèmes szoftverfejlesztő partnere. Megoldásai a Dassault Systèmes PLM rendszerekbe teljes mértékben integrálhatók.

A fejlesztők a minősítés során és a gyártáskor csupán a hibák 8%-át találják meg a CAD modellekben, továbbá a beszállítóknál is számos hiba keletkezhet. A vezető autóipari OEM-nek ez a becslések szerint évente 23 millió dollárba kerül. A Q-Checker ezen problémák kiküszöbölésére nyújt hatékony megoldást.

Kapcsolat