Virtual Commissioning Expert  

  A 3DExperince természetesen a komplex gyártórendszerek tervezőit és rendszerintegrátorokat is támogatja: számukra a Virtual Comissioning elérhetősége jelenthet kiváló előrelépési lehetőséget. A szoftver-modul segítségével a teljes gyártórendszer vezérlés – legyen szó a robotokról, szerszámgépekről vagy akár PLC-kről – összefogható, szimulálható és optimalizálható a virtuális térben – akár már a fizikai cella elkészülése előtt is!

Robotics Optimization Expert

Jelentős előrelepési lehetőséget mutat a felhasználók számára a „Robotics Optimization Expert” modul megjelenése, mellyel jelentős idő takarítható meg a napi munka során. A megoldás segítségével a 3DExperince képes komplex robot-pályák automatikus és ütközésmentes kialakítására. A felhasználóknak lehetősége nyílik a számukra stratégiailag fontos pozíciók, illetve akadályok kijelölésére, majd a kész robot-pályák finomhangolására – minden mást pedig automatikusan elvégez a szoftver!

  

Robotics Surface Engineer

     Az idei, R2020x verzió egyik újdonsága, hogy a festési műveletek tervezése mellett a szoftver támogatja az úgynevezett „Shot peening”, vagyis a szemcseszóró műveletek robotizált folyamatainak tervezését. A megoldás segítségével nem csak a robotok mozgása, hanem a kialakított felületek minősége is ellenőrizhető a szimulációk során.

BŐVEBBEN A DELMIA-ról