Örömmel jelentjük be, hogy cégünk, a CAD-Terv Kft. csatlakozott a 3DX Alliance közösségéhez, melyet Európa hét országában működő vezető Dassauly Systemes Partner alapított. A megállapodást a tagok 2022. október 21-én Gliwice-ben, az IBS Poland székhelyén írták alá ünnepélyes keretek között.

A 3DX Alliance Európa vezető rendszerintegrátoraként, egyedülálló, a Dassault Systemes 3DEXPERIENCE on-premise és cloud platformjára épülő digitalizációs megoldásokat kínál a különböző iparágak szereplőinek. Az ügyfelek részére átadásra kerülnek a nemzetközi projektek legjobb gyakorlatai helyi nyelvi támogatással.

A közösség tagjai:

  • Technodat – Szlovákia és Csehország
  • Schwindt – Németország
  • Helbling – Svájc
  • EBM– Ausztria
  • CAD-Terv – Magyarország
3dxalliance_group_picture

MIÉRT fontos számunkra ez a partnerség?
A tagok egyenként több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek a Dassault Systemes portfolió (3DEXPERIENCE, CATIA, DELMIA, SIMULIA) tekintetében, együttesen több ezer elégedett ügyfél igényeit támogatják.

A közösség összesen közel 200 fős szakmai csapata biztosítja, hogy a projektek megfelelő minőségben és a megszabott határidőre készüljenek el.

A 3DX Alliance missziója:
Célunk, hogy a digitális transzformáció minden Ügyfél számára – a néhány fős fejlesztési részlegtől a több száz fős fejlesztési központokig – elérhető legyen gyors implementációs lépésekkel.

A bevezetés során az egyszerűséget szem előtt tartva egy új és hatékony eszközként tekintve a digitalizációs megoldásokra az egyszerű intuitív használatra törekszenek. Fontos szempont, hogy a digitalizáció ne egy szükséges rossz, hanem a mindennapi munka támogatója, egy igazi élmény legyen minden szereplőnek.

További információ a 3DX Allaince-ról és a tagokról