Az esemény időpontja: 2024.05.08. / 15:30-17:00

Témánk: A 3DEXPERIENCE Platform és a V5 hasonlóságainak bemutatása

A 3DX Platform nem csupán egy generációváltás a korábbi V5-höz képest, ez egy szemléletváltás is egyben. A közös munkát nagy mértékben megtámogató adatbázis alapú CAD rendszer felhasználói felülete és működése hasonlít a korábbi V5-ös termékekhez, emiatt a tapasztalt felhasználók számára könnyű az átállás.

A 3DEXPERIENCE által nyújtott közös platform biztosítja azt, hogy az adatok sokszorozása, a verziók közötti kavarodás és a rengeteg felesleges lépés helyett egy átlátható és tiszta adathalmazzal dolgozzon a teljes fejlesztési folyamatnak minden érintett résztvevője a vállalton belül, vagy akár kívül.

Vegyen részt május 8.-ai előadásunkon és ossza meg velünk tapasztalatait, kihívásait!

MIRŐL szól az esemény?

A 3DEXPERIENCE Platform által nyújtott leghasznosabb funkciók bemutatása, legyen szó a tervezési oldalon található ismerős CATIA funkciókról, vagy az újításokról, amik a V5-ből hiányoznak. A Platform közös adatbázisából könnyen ki lehet nyerni azokat az információkat, amiket korábban elképzelhetetlen volt a CATIA V5 megnyitása nélkül. Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be  ezeket a funkciókat.

Célunk, hogy a 3DEXPERIENCE Platform legfőbb funkcióinak a bemutatásával bepillantást nyerjenek a CATIA V5 felhasználók a megújult felületű és fejlett funkcionalitású CATIA és ENOVIA rendszerbe.

3DEXPERIENCE Platform területek:

  • CATIA
  • ENOVIA

Kinek ajánljuk az eseményt:

  • BMW beszállítóknak
  • Az autóipari CATIA V5 és 3DEXPERIENCE felhasználóknak
  • A gépipari CATIA V5 és 3DEXPERIENCE felhasználóknak
  • Kezdő és haladó CATIA V5 és 3DXPERIENCE felhasználóknak

REGISZTRÁCIÓ